Top 5 Aplicatii Pentru Descarcat Muzica Gratis si Legal

de | mai 16, 2021În parc, pe stradă sau cand facem sport, tuturor ne place sa ascultăm muzică pe smartphone sau alte dispozitive mobile. Dacă dispozitivul rulează Android și este conectat la internet, cu ajutorul unor aplicații vei putea descărca și stoca cu ușurință melodiile preferate pentru a le asculta offline.

Descărcarea de muzică in format MP3 pe PC sau laptop ca mai apoi să fie transferată pe smartphone este deja de domeniul trecutului. Astăzi avem o muțime de aplicații de descărcat muzica gratuit pe orice dispozitiv mobil. Este adevărat ca foarte multe dintre acestea așa cum apar tot lafel de rapid și dispar, însă cateva au reusit să se evidențieze față de restul.

Atenție, sunt foarte multe aplicații disponibile în Magazinul Google Play care vă permite să descărcați muzică pe dispozitivul Android. Însă majoritatea dintre ele sunt false si vă redirecționează către o pagină web cu conținut piratat.

4shared: Old-School

Chiar dacă vine cu o interfață ușor demodată, aplicația 4shared are o bibliotecă enormă de muzică gratuită, atât straină cât și românească. Cu peste 6,000,000 de melodii (ultima dată când am verificat), o face una dintre cele mai populare aplicații de descărcat muzică gratuit.

4shared permite căutare cu ușurință a melodiilor preferate și să filtrezi căutările pentru a afișa numai fișiere MP3. Muzica pe care o descarci este salvată automat într-un dosar de 15 GB , care este disponibil pentru a asculta muzica offline. Totodată, poți adăuga propriile melodii în acel dosar.

RockMyRun: Cel mai Bun Pentru Antrenament

RockMyRun permite să descarci muzică pentru redarea offline sau pur și simplu să o memorezi (nu download), o soluție foarte bună dacă ai mustrări de conștiință în privința pirateriei. RockMyRun oferă playlisturi mixate de diversi DJ, excelente pentru antrenament.

Cu ajutorul aplicației, poți sincroniza BPM-ul melodiei cu ritmul tău cardiac sau să folosesti funcția myBeat pentru a schimba automat melodiile în funcție de starea ta actuală. Excelent pentru pasionații de sport.

SoundCloud: Cea mai Bună Calitate

SoundCloud este una dintre cele mai unice aplicații muzicale gratuite, deoarece nu se concentrează doar pe ceea ce este popular chiar acum. De fapt, literalmente orice artist poate încărca melodii în SoundCloud și acel conținut poate fi redat de oricine. Serviciul are în prezent 125 milioane de melodii care este mai mult decât oricine poate asculta vreodată.

De asemenea, SoundCloud are o varietate de emisiuni, podcast-uri și alte materiale audio interesante. Versiunea gratuită conține, în cea mai mare parte, artiști independenți, versiunea plătită oferind muzică mai populară.

Google Play Music : Pentru Fanii Android

Google Play Music este o opțiune din ce în ce mai populară. Caracteristica sa distinctivă este capacitatea de a încărca 50.000 de melodii proprii pentru streaming personal. Din aplicațiile muzicale gratuite de pe această listă, aceasta este cea mai bună opțiune dacă doresti să-ți combini colecția personala cu un serviciu online. Cu versiunea gratuită a Play Music poți descărca muzică și să ascultați diferite playlist-uri. De asemenea, serviciul include și podcast-uri atât pentru utilizatorii gratis, cât și pentru cei plătiți.

Radio Player by Audials: Pentru Înregistrări Radio

Radio Player este una dintre cele mai bune modalități de a descărca muzică gratuită pe care o vei găsi pe Android, dar este oarecum neconvențională, de la radio. Aplicația se mândrește cu zeci de mii de posturi de radio din zeci de țări inclusiv Romania. Practic, folosind meniul simplu din aplicație poți căuta posturi radio pe care sa le înregistrezi.

Este o aplicație cuprinzătoare și bine concepută, care oferă funcții de căutare, control EQ și suport Chromecast. În plus, programul Radio Player by Audials permite să programezi înregistrări de la posturile radio preferate. Este cea mai bună aplicație de acest gen și o necesitate pentru fanii muzicii gratuite.