Fără Internet? 6 Jocuri Android pe care le Poți Juca Offline

de | ianuarie 7, 2020

Acel moment când nu ai net. Din pacate există încă multe locuri neatinse de mâinile strălucitoare ale Internetului. Dacă tu și dispozitivul tau Android ajungeți într-unul din aceste locuri întunecate, s-ar putea să te simți rupt de restul lumii. Dar nu intra în panică, soluția este simplă – aici sunt cele mai bune jocuri Android care pot fi jucate fara internet, actualizate recent cu noi recomandări pe care să le încerci.

Există mii de jocuri Android în Magazin Play în aproape orice gen imaginabil. Multe jocuri au nevoie de o conexiune la internet fiabilă și stabilă pentru a funcționa, ceea ce le face inutile acolo unde nu avem acces la internet. Jocurile care au nevoie de conexiune la internet sunt uneori sufocate de reclame și pop-up-uri enervante care tulbură experiența generală a jocului.

Sunt momente în care ti-ai alunga plictiseala cu un joc pe mobil dar nu ai acces la internet. Cea mai bună opțiune este să păstrați unele jocuri gratuite (offline) pentru a supravietui. Lista noastră cu cele mai bune 6 jocuri fara net te poate ajuta să alegi un joc excelent din diferite genuri care poate fi jucat offline oricând și oriunde.

Cele mai bune Jocuri Offline pentru Android

Yodo1 Games – O colecție de diferite genuri

Ai auzit despre jocurile Crossy Road și Rodeo Stampede? Sunt două colecții distincte din lista noastră de cele mai bune jocuri fara internet pentru Android. Compania Yodo1 Games are jocuri în diferite genuri, precum acțiune, casual și arcade.

Colecția include Crossy Road, Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, Rooms of Doom – Minion Madness, Mega Jump2, OMG: TD, Zombie Hunter: Shooter. Majoritatea acestora pot fi jucate offline. Jocurile sunt gratuite cu achiziții în aplicație și nu sunt prea complexe motiv pentru care le vei îndragii cu sigurața.

Descarca și afla mai multe despre Yodo1 Games.

Minecraft Pocket Edition – Aventura

Minecraft este despre creativitate, în modul în care explorezi lumi aleatoare și construesti lucruri inovatoare începând de la case simple până la castele grandioase. Ai resurse infinite pentru a mina adânc în lume.

Jocul nu conține nicio poveste în care tu trebuie să faci pe eroul, ci este vorba despre construcție și minerit creativ. Costă în jur de 31 RON, dar nu există achiziții în aplicație.

Descarca și afla mai multe despre Minecraft Pocket Edition.

SimCity BuildIt – Simulare Creativa

SimCity BuildIt este unul dintre cele mai bune jocuri android offline în care trebuie să îngrijesti și să construiesti orașul cu nenumărate clădiri și grafică 3D, oras în care cetățenii își pot dezvolta abilitățile și se pot dezvolta într-o direcție pozitivă. Trebuie să creezi resurse și să le tranzacționezi cu prietenii din alte orașe, ceea ce reprezintă un pas de afaceri pentru a-ți îndeplini nevoile financiare pentru a utiliza bani pentru îmbunătățirea orașului.

Trebuie să ai grijă de cetățenii orasului și să îi faci fericiți, oferindu-le servicii precum centrale electrice și departamente de poliție. Rezolva-le problemele precum blocaje de trafic, incendii, poluare și multe altele. Vei ajunge să concurezi cu jucători din întreaga lume și să obții recompense.

În general, jocul se referă la a arăta creativitatea și abilitățile de management a jucatorului.

Descarca și afla mai multe despre SimCity BuildIt.

Dr. Parking 4 – Simulare

După mai multe jocuri de curse de mașini, zombi, fotografieri și rezolvarea de puzzle-uri, Dr. Parking vă permite să experimentați ceva diferit. Aici, trebuie să vă dovediți abilitățile de parcare și nu este ușor.

Acesta este un joc de simulare a parcărilor care are o grafică frumoasă și niveluri provocatoare. După ce jucați acest joc, vă veți da seama că conducerea unei mașini poate fi ușoară, dar parcarea lor nu a fost niciodată mai dificilă.

Descarca și afla mai multe despre Dr. Parking 4.

Room 3 – Puzzle

Room 3 este o altă versiune excelentă a dezvoltatorilor The Room și este unul dintre jocurile Android care nu au nevoie de internet. Are o grafică minunată, puzzle-uri provocatoare și multe funcții utile care te ajută să rezolvi probleme. Jocul are finaluri diferite în funcție de alegerile pe care le faci.

Nu conține achiziții în aplicație și acceptă salvarea în cloud. Deși nu vei putea utiliza funcțiile Google Play în modul offline, este totuși distractiv să-l joci.

Descarca și afla mai multe despre Room 3.

3D Pool Ball – Sport

Ai jucat vreodată biliard pe dispozitivul tau Android? 3D Pool Ball este unul dintre cele mai bune jocuri biliard pentru Android care nu au nevoie de internet. Acest joc oferă biliard într-o vedere 3D la fel cum te joci în lumea reală.

Cu 3D Pool Ball, poti concura cu alți jucători reali de pe glob. Poți juca ca un profesionisti și să câștigi trofee.

Descarca și afla mai multe despre 3D Pool Ball.

BONUS

Special Forces Group 2 – Actiune (FPS)

Ești fan al jocurilor Shooter? Cu Special Forces Group 2, vei obține experiența 3D Person Shooter în timp real. Poti alege modul Singleplayer sau Multiplayer.

Are cinci tipuri diferite de joc: Bomb, Capture the Flag, Resurrection, Clasic și Zombie. Ai șase personaje pe echipă echipat cu șapte pistoale, trei pusti, patru mitraliere și multe alte arme pentru a câștiga războiul. Dispune de un mod offline, astfel încât să-l poți juca fără nicio conexiune la internet.

Special Forces Group 2 este unul dintre cele mai rapide jocuri FPS, in modul offline fiind mai rapid comparativ cu altele din aceeasta categorie.

Descarca și afla mai multe despre Special Forces Group 2.