Jocuri Gratuite care Ajung pe PlayStation 4 si Xbox One in Luna Iunie

de | iunie 1, 2019

Iunie 2019 este aici si, ca fiecare luna, Iunie aduce un nou catalog cu jocuri gratuite pentru PlayStation Plus si Xbox Live Gold, serviciile online ale PlayStation 4 si Xbox One. De data aceasta, sunt cateva jocuri din Saga Borderlands si legendarul Portal.

Jocuri gratis pentru PlayStation Plus

Pentru utilizatorii de PlayStation Plus, luna Iunie aduce Borderlands: The Handsome Collection, o colectie care include Borderlands 2 și Borderlands: Pre-sequelul impreuna cu toate expansiunile si DLC, ideal pentru a juca inainte de sosirea noului joc Borderlands 3.

In plus, include si Sonic Mania si stilul sau clasic 2D.

  • Sonic Mania
  • Borderlands: The Handsome Collection

Jocuri gratis pentru Xbox Live Gold

In ceea ce priveste Xbox Live Gold, in aceasta luna bijuteria din coroana este legendarul Portal: Still Alive, care vine la Xbox One gratie compatibilitatii Backward. In plus, sosesc Rivals of Aether si NHL 2019.

Inca de la lansare, compatibilitatea Backward, a devenit una dintre cele mai populare caracteristici incluse in noul Xbox One Experience. Fanii Xbox s-au bucurat de posibilitatea de a juca unele dintre cele mai preferate titluri de pe Xbox 360 pe Xbox One, tot mai multe titluri fiind adaugate in mod regulat in lista de jocuri disponibile.

Xbox One

  • EA Sports NHL 19 (disponibil intre 1 si 30 Iunie)
  • Rivals of Aether (disponibili intre 16 si 15 Iulie)

Xbox 360 (compatibil cu Xbox One)

  • Portal: Still Alive (disponibil intre 1 si 15 Iunie)
  • Earth Defense Force 2017 (disponibila intre 16 si 30 Iunie)

In cazul PlayStation Plus, jocurile sunt pastrate numai utilizatorilor ce se aboneaza la serviciu. In cazul jocurilor Xbox 360, acestea pot fi redate si pe Xbox One prin compatibilitatea Backward.