Epic Games Baneaza 1.200 de Jucatori ‘Fortnite’ World Cup Pentru ca Au Trisat

de | aprilie 20, 2019

Ne-am gandi ca un eveniment la fel de mare ca și ‘Fortnite’ World Cup ar aduna jucatori cu o etica si comportament adecvat, dar se pare ca nu este cazul. Cei de la Epic dezvaluie ca doar in prima saptamana de competitie au fost nevoiti sa baneze peste 1.200 de conturi pentru o anumita forma de inselaciune.

Majoritatea, 1663, au primit o interdictie de doua saptamani pentru “ocolirea” restrictiilor regionale și incercarea de a juca in mai multe regiuni. 196 de jucatori au fost nevoiti sa renunte la premiile pe care le-au castigat in urma unor “ghidusii”. Alti 48 de jucatori sunt banati pentru partajarea contului (noua dintre ei au pierdut si premiile castigate), in timp ce unul a primit o interdictie competitiva de 72 de ore pentru deconectare intentionata.

Au existat, de asemenea, o serie de acuzatii mai grave.

Opt conturi au primit ban pentru ca au format echipe sau aliante neoficiale cu oponentii lor. Doar unul dintre acestia a trebuit sa renunte si la premii.

Exista, de asemenea, o persoana “necunoscuta” care a reusit sa ajunga pana in semifinale, dar a fost permanent banata de la joc dupa ce a fost prinsa folosind un program cu ajutorul careia a trisat în primele cinci minute ale turneului.

Daca vrei sa participi la ‘Fortnite’ World Cup inca nu este tarziu, finala este planificata pe 26-28 Iulie. A doua sa saptamana de joc este in curs de desfasurare cu prima runda de meciuri Duos.

In acest sens, Epic Games spune ca banarea unui cont serveste drept avertisment si spera ca urmatorul val de jucatori Fortnite vor pastra lucrurile curate.