Criptomoneda DOGE – Binance Spune „Povestea ” Privind Problemele de Retragere

de | noiembrie 29, 2021

Dupa saptamani de dificultati tehnice, Binance a rezolvat o problema legata de retragerile Dogecoin din schimbul sau. Astazi, compania a lansat o declaratie in care explica de ce a aparut problema in primul rand si ce a fost nevoie pentru a o rezolva.
Acest lucru vine dupa un schimb gresit intre Binance si directorii executivi ai Tesla, in timp ce problema era inca in curs de rezolvare.

DOGE - Binance

Probleme la Retragerile Criptomonedei DOGE

Explicatia a venit intr-o declaratie a mentinatorilor Binance si Dogecoin Core, postata pe blogul Binance. Ceea ce a inceput ca o „actualizare destul de simpla” s-a transformat intr-o problema de 17 zile in care detinatorii de Dogecoin nu au putut sa retraga fonduri. In plus, peste 1600 de utilizatori au primit in mod misterios tranzactii vechi DOGE.

Aparent, o „combinatie de factori putin probabili” a contribuit la problema, care a afectat doar schimbul Binance:

„Pe scurt, daca 1) platforma dvs. ar fi inclus DOGE in 2019, la v1.14.0 2) ati avut tranzactii blocate in portofel 3) ati fi actualizat portofelul la v1.14.2 4) Si apoi a fost actualizat la v1.14.5 – este posibil sa aveti o problema ”, se arata in declaratie.

Din pacate, Binance a indeplinit toti acesti parametri, ceea ce a dus la trimiterea de doua ori a tranzactiilor vechi. Mai rau, situatia a necesitat ca portofelul specializat DOGE al Binance sa fie construit din nou de la zero. De aceea, problema a durat pana la sfarsitul lunii sa se remedieze.

Atat nucleul Dogecoin, cat si Binance sustin ca niciuna dintre parti nu a fost de vina in aceasta situatie si ca nu s-a intamplat nimic „dubios”. Ca atare, nimeni nu va fi concediat pentru incident.

Sambata, au retestat in liniste reteaua dupa ce au facut ajustarile corespunzatoare. Incepand de astazi, retragerile Dogecoin din Binance au fost reluate.

Interventia lui Elon Musk

Declaratia s-ar potrivi cu explicatia anterioara a problemei oferite de Changpeng Zhao (CZ), CEO Binance pe Twitter, ca raspuns la Elon Musk. Saptamana trecuta, Musk a examinat Binance in numele detinatorilor de Doge afectati, spunand ca nu ar trebui sa fie pedepsiti pentru greseala lui Binance. El chiar a sugerat ca Binance se comporta „dubios”.

Desi tensiunile dintre cei doi s-au rezolvat destul de repede, CZ a fost pornit in acel moment. In urma criticilor lui Musk, acesta a raspuns cu un comentariu sarcastic despre vehiculele Tesla defecte de la inceputul lunii Noiembrie.

Se pare ca CZ a intentionat sa arate ca este normal sa apara probleme si ca rea-credinta nu este intotdeauna in joc. Dupa cum se arata astazi in declaratia lui Binance, poate dura timp pentru a „localiza, diagnostica si remedia” astfel de probleme.