Aplicații de Ascultat Muzica cu Ecranul Blocat (Android And IPhone)

de | decembrie 17, 2022

YouTube este una dintre cele mai populare platforme de streaming video din lume, iar mulți oameni o folosesc pentru a asculta muzică. Însă, uneori, doriți să ascultati muzica în fundal, chiar și atunci când ecranul dispozitivului dvs. este închis. Din fericire, există mai multe modalități prin care puteți face acest lucru.

Metoda 1: Folosiți o aplicație terță pentru a reda muzica în fundal

Există o mulțime de aplicații disponibile în magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. care vă permit să redați muzica de pe YouTube în fundal. Una dintre cele mai populare aplicații este „YouTube Music”. Această aplicație vă permite să accesați toată muzica de pe YouTube și să o redați în fundal, chiar și atunci când ecranul dispozitivului dvs. este închis.

Pentru a folosi această aplicație, trebuie să o descărcați din magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. și să o instalați. După instalare, deschideți aplicația și căutați muzica dorită. Când ați găsit melodia dorită, dați clic pe ea pentru a o reda. Apoi, puteți închide ecranul dispozitivului dvs. și muzica va continua să fie redată în fundal.

Alte exemple de astfel de aplicații sunt NewPipe și YouTube Vanced. Aceste aplicații funcționează prin descărcarea muzicii de pe YouTube într-un format audio, astfel încât să o puteți reda în fundal.

Metoda 2: Folosiți un browser web pentru a reda muzica în fundal

Dacă nu doriți să descărcați o aplicație terță pentru a reda muzica în fundal, puteți folosi un browser web pentru a face acest lucru. Una dintre cele mai bune opțiuni este Google Chrome.

Pentru a folosi Chrome pentru a reda muzica de pe YouTube în fundal, trebuie să accesați site-ul YouTube folosind Chrome și să căutați muzica dorită. Închideți apoi browserul, dar mențineți aplicația deschisă în fundal. Muzica ar trebui să continue să fie redată în fundal, chiar și atunci când ecranul este oprit.

Metoda 3: Utilizați aplicația YouTube Premium

Dacă aveți abonament la YouTube Premium, puteți reda muzică de pe YouTube în fundal, chiar și atunci când ecranul dispozitivului dvs. este oprit. Aceasta este o opțiune convenabilă dacă doriți să ascultați muzică de pe YouTube fără a fi nevoie să vă îngrijorați de publicitate sau de a fi nevoiți să mențineți ecranul aprins.

Cum sa asculti muzica cu e cranul blocat pe Android

Pentru a reda muzică de pe YouTube în fundal pe un dispozitiv Android, trebuie să urmați următorii pași:

  1. Deschideți aplicația YouTube pe dispozitivul dvs. Android.
  2. Căutați și selectați videoclipul sau playlist-ul pe care doriți să-l redați.
  3. În timp ce redați videoclipul, apăsați butonul de meniu din colțul din dreapta sus al ecranului.
  4. Din meniu, selectați opțiunea „Redare în fundal”. Aceasta va permite redarea muzicii în fundal, chiar dacă închideți aplicația YouTube sau accesați alte aplicații pe dispozitivul dvs. Android.
  5. Dacă doriți să opriți redarea muzicii în fundal, apăsați din nou butonul de meniu și selectați opțiunea „Oprire redare în fundal”.

Notă: Această opțiune de redare în fundal este disponibilă doar pentru abonații YouTube Premium. Dacă nu sunteți abonat la YouTube Premium, va trebui să utilizați o aplicație de terță parte pentru a reda muzică de pe YouTube în fundal pe dispozitivul dvs. Android.

Sper că acest lucru vă va ajuta să redați muzică de pe YouTube în fundal pe dispozitivul dvs. Android.

Cum sa asculti YouTube cu ecranul blocat pe iPhone

Dacă vrei să asculți muzică de pe YouTube fără a fi nevoit să ții aplicația deschisă în tot acest timp, poți reda muzica în fundal pe iPhone. Există mai multe modalități de a face asta, iar în acest articol îți vom arăta două dintre ele.

1. Folosind aplicația YouTube Music

Descarcă și instalează aplicația YouTube Music din App Store. Aceasta este o aplicație gratuită, dar poți opta pentru abonamentul YouTube Music Premium pentru a avea acces la mai multe funcții, cum ar fi redarea muzicii fără reclame sau descărcarea melodiilor pentru a le asculta offline.

Deschide aplicația YouTube Music și căută melodia sau artistul dorit.

Atunci când ai găsit melodia pe care vrei să o redai, apasă pe butonul de redare. Melodia va începe să se redea în aplicație.

Pentru a reda muzica în fundal, apasă pe butonul de închidere a aplicației (butonul cu săgeata în sus). Aceasta va minimiza aplicația, dar muzica va continua să se redea în fundal.

2. Folosind aplicația Safari

Deschide aplicația Safari și accesează site-ul YouTube.com.

Caută melodia sau artistul dorit și apasă pe butonul de redare.

Atunci când melodia începe să se redea, apasă pe butonul de închidere a aplicației (butonul cu săgeata în sus). Aceasta va minimiza aplicația, dar muzica va continua să se redea în fundal.

Notă: Această metodă poate nu funcționa întotdeauna, deoarece YouTube poate bloca redarea muzicii în fundal prin intermediul site-ului său web. În acest caz, va trebui să folosești aplicația YouTube Music pentru a reda muzica în fundal.