Kodak Pregateste un Smartphone Android pentru 2015

By | December 26, 2014

Daca in 2012 Kodak era la un pas de faliment cautand cu disperare metode de a ramane la suprafata, astazi compania anunta un parteneriat cu Bullitt Group pentru a intra pe piata terminalelor. La evenimentul CES din Ianuarie 2015 Kodak doreste lansarea de noi game de dispozitive mobile incluzand smartphone-uri si tablete.

Potrivit anunțului, telefoanele sunt destinate “utilizatorilor care doresc o experienta deosebita dar nu se simt comfortabili cu dispozitivele mobile din ce în ce mai complicate”. Terminalele Kodak vor rula sistemul de operare Android, ele fiind echipate cu camere foto performante.

Smartphone-Kodak

Interesant este faptul ca dispozitivele vor cuprinde software de management de la distanta, permitand astfel altor persoane, autorizate in prealabil, sa interactioneze intr-un fel cu smartphone-ul. Terminalele vor avea “acces facil la servicii de imprimare și de partajare al imaginilor”, Kodak bazanduse pe experienta in domeniul foto. Ideea nu este rea deloc si cu o implementare corespunzatoare smartphone-urile Kodak se vor putea diferentia de celelalte terminale mobile orientate spre fotografie.

Kodak nu va produce dispozitive, aceasta munca fiind in sarcina celor de la Bullitt Group. Grupul a creat pana in prezent doar cateva dispozitive mobile robuste, destinate in primul rand companiilor de constructii.

Dupa ce aproape s-a prabusit, compania Kodak a facut o obisnuinta din faptul ca si-a imprumutat brandul altor gadgeturi in domeniul foto. La urma urmei, numele este sinonim cu fotografia.

Smartphone-ul va fi lansat primul, insa Kodak promite un al doilea “smatphone 4G, o tableta si o camera foto conectata” pentru a doua jumatate a anului 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *